Мебели за хотели от Мебелино

Всеки пътешественик обича да посещава различни места и силно се очарова от културата на районите. Със сигурност първото, което ви прави впечатление,когато влезете в нов хотел или къща за гости са мебелите, тяхната подредба, стил и дизайн. Оказва се, че например всяка една култура си има свои традиции и акцентира на съответните традиционни мебели, които са задължителни в интериора. За западноевропейските  хотели например са характерни големите легла. Може в стаята да няма нищо друго освен закачалки и плот, ползван като поставка за телевизор, но леглото винаги е огромно. То е детайла за вашето комфортно настаняване и именно поради това най-голямо внимание се обръща на тази мебел.мебели

За българските хотели пък особено за тези с 4 и 5 звезди е важно да предоставят максимално удобство на своите гости и тук мебелите винаги са достатъчно като количество. Затова не се изненадвайте ако отваряйки хотелска стая в български хотел ви направи впечатление, че освен поставка за куфар има и отделно шкаф за обувки, достатъчно голям гардероб и дори сейф. Леглата са стандартни като размери и са съществена част от общата концепция и интериор, но като големина не могат да стигнат размерите на леглата в скъпите хотели във Франция или Италия например. Ето защо по отношение на мебелите и техния подбор в местата за настаняване се използват типичните за различните райони детайли, които имат за цел да предложат максимален комфорт на клиентите за цената, която заплащат.

А магазините за мебели са доста креативни по отношение на това да предоставят на хотелиери и ресторантьори всякакви мебели, с които наистина да предложат ефективна и пълноценна почивка. Ако и на вас ви предстои да оборудвате с мебели нов хотел или да реновирате стар то се доверете на опитните експерти от Мебелино, които ще ви предоставят актуална оферта и ще ви запознаят с най-новите тенденции в мебелирането на хотели и всякакви места за настаняване. За удобството на вашите гости се погрижете да изберете мебели, които да им създадат пълен комфорт. Пазарувайте с лекота и изберете мебели на лизинг. Гъвкавите условия определено ще ви заинтригуват и сме сигурни, че ще се възползвате от тях още сега.

Tags :

About the Author