морски туризъм

На море: Защо туристите избират да наемат апартаменти и стаи в комплекс Mapy-Holidays?

Никак не  е странно, че туристите предпочитат да наемат апартамент или стая, а не да ползват пакет с изхранване, които се предоставят от хотелските комплекси. Оказва се в повечето случаи, че предлаганата храна никак не е предпочитана от деца и така просто плащате за услуга, която не използвате. Ето защо семействата с деца избират да наемат апартамент, в който не само всеки от членовете ще е доволен от пространството, с което разполагат, но освен това и има оборудвана кухня, която може да се използва. Без значение къде ще отправите – към морето или в планината избора на стаи и апартаменти под наем си остава най-изгодния и приемлив вариант за българския турист.море

И тъй като все още лятото ни приканва със своите слънчеви и топли дни ще отправим поглед към морския бряг. Mapy-Holidays – апартаменти и стаи  под наем, напълно оборудвани с всички нужни удобства са на разположение на туристите целогодишно. Като говорим за море очакваме то да е близо. На няколко минути пеш от комплекса е красивият плаж Каваци, който привлича множество почитатели на живописната природа и чистия морски бряг. Невероятно е как за няколко дни сред природата човек може да се почувства като прероден. Именно тук с наемането на апартамент под наем или стая за двама си гарантирате пълноценна почивка и релакс.

Mapy-Holidays е известен в района с приемливите и напълно съобразени с аудиторията, която посещава региона цени за наем на апартаменти и стаи. Гости от цялата страна, а също така и от чужбина избират да почиват именно край това райско кътче, което е повече от красиво и предразполагащо със своите забележителности и невероятна природа. Разположен в залива каваци комплекс Мапи е гаранция за вашата спокойна и тиха лятна ваканция. Ако и вие вече не издържате на шума и напрежението в офиса, сивотата на ежедневните ангажименти ви убива и търсите нещо ново, с което да подобрите настроението и да се почувствате заредени с енергия – решението е Mapy-Holidays. Изберете апартаменти или стаи в зависимост от това дали сте с деца или без, намерете идеалното и подходящо настаняване, почувствайте се в домашен уют и спокойна атмосфера.

За удобството на своите гости комплекс Мапи предлага и ползването на открит басейн, който разполага и с детска секция. Подарете си едно невероятно лято, подарете си отдих и релакс, за който мечтаете и очаквате с нетърпение. Почивка сред природата, пясъчни дюни, златист пясък и спокойно тюркоазено море – намерете още сега време за да резервирате своите дни за пълен рекас.

 

 

About the Author