смяна на щрангове

Как се отстраняват ВиК аварии в хотел

Битовите неволи, които са свързани с редица ВиК аварии не подминават хотели, къщи за гости и всякакви други места за настаняване, които се посещават от туристи. За хотелиерите е важно да осигурят на своите гости удобство по време на престоя им, което означава, че водопроводната и канализационната системи трябва да функционират безотказно. Но, тъй като няма гаранция, че авариите са на 100 % предвидени и отстранени то точно в най-големия пик и пълен хотел може да се наложи подмяна на щранг, да се подмени спукана тръба или пък да се извърши друг ВиК ремонт, който не търпи отлагане.  Как да се справим с неудобството, което ще причиним на своите гости? На кого да поверим ремонта с цел да бъде извършен максимално бързо и без особени трудности? Правилата са ясни – за всякакви ремонти по ВиК инсталацията на многоетажни или едноетажни сгради е определящо да се потърси професионален екип, който си разбира от работата и няма да се затрудни с отстраняването на аварията.

За смяна на щрангове и спиране на водоподаването задължително уведомете гостите на хотела

Подмяната на щрангове изисква спирането на водата в сградата с цел да се намали риска от наводнения и допълнителни разходи, които могат да се окажат високи. Със сигурност това ще доведе до дискомфорт на гостите ви, но е добре да помислите а компенсация от типа на допълнителна безплатна нощувка, бонус вечеря или пък друг комплимент, който да смекчи неудобството, което ще им причините поради липсата на вода. Когато проявите внимание и специално отношение към гостите на хотела то гарантираме, че ще получите нужното разбиране за извършваните ремонтни дейности. Ако водопроводчиците например се нуждаят от 3-4 часа за да подменят дефектиралия щранг то можете през това време да организирате някаква кратка екскурзия или посещение на културен обект, което пък ще даде спокойствие на екипа от професионалисти да работят прецизно и бързо. Така, че не бива да се отчайвате и да се вайкате за възникналата изневиделица авария, защото варианти за компенсиране на туристите винаги можете да намерите.

Гарантирайте си наемането на екип от експерти за ремонт на щрангове

Звучи лесно да се подмени тръба от ВиК системата. Но има щрангове, при които има нужда от сериозни демонтажни работи за да се достигне до дефектиралия елемент. Имайте предвид, че не всеки екип от водопроводчици ще се наеме да извършва подобри дейности, затова още при търсенето на фирма, която да отстрани възникналата авария е определящо да се намерят правилните хора, които са наясно с:Водопроводчик

  • Откриване на дефекта, ако възникналия теч е скрит;
  • Разполагат с нужните инструменти и апаратура за бързо откриване на проблема;
  • Имат доказан опит и са специализирани в извършването на ремонти, смяна, отстраняване на течове по вертикалните и хоризонталните щрангове;
  • Фирмата разполага достатъчно хора в екипа си, което ще гарантира бързина при извършването на ремонта;
  • Използват съвременни материали със съответната гаранция;
  • Освен гаранция за ползваните материали се предлага и такава за извършения труд.

На практика това са основните акценти, които следва да се вземат под внимание, особено когато се търси бързо и професионално извършване на услугата.

Добрите ВиК специалисти не се нуждаят от реклама

Така е, всъщност няма по-добра реклама от препоръката на доволния клиент. Затова днес ще препоръчаме екип, който ще се справи с авариите и във вашия хотел, независимо дали става въпрос за рутинен или по-детайлен и сложен ремонт като смяна на щрангове. На https://vikhelp.com/smiana-na-shtrangove/ ще намерите специалисти, които ще се постараят гостите ви да не изпитат неудобство и дискомфорт. От ВиК Хелп работят със светкавична бързина и високо качество за да могат да бъдат удовлетворени хотелиерите и техните клиенти. Изберете доказан, професионален екип, който ще предприеме нужните действия по отстраняването на аварии, свързани с вертикални или хоризонтални щрангове, както и редица други ВиК проблеми, за които обикновено не сме подготвени.

About the Author