млечни продукти

За удовлетворени клиенти не подценявайте логистиката на продукти до щанда на търговския обект

Да си предприемач в България не е особено лесно. Има редица препятствия и трудности, с които бъдещите бизнесмени се сблъскват, а това, което е важно да споделим, че без партньори е трудно да бъдат проведени каквито и да било конкретни действия. Ще ви запознаем днес със Загора Груп БГ – логистика на хранителни стоки. Компанията е от доверените и ползващи се с висок рейтинг сред своите партньори, които разчитат на надеждни и коректни доставки на висококачествени продукти до търговските си обекти. Дори да изглежда много лесно да се прави търговия с хранителни стоки то неправилния им подбор може да бъде причина за загуби и дори фалит.

Загора Груп БГ – партньор винаги до вас

Очевидно е, че клиентите си имат предпочитани търговски обекти, от които пазаруват с удоволствие. Факт е, че такива магазини винаги са добре заредени, предлагат многообразие и цените са разумни. На практика собствениците им могат да се похвалят с доверени доставчици, които осигуряват коректна логистика на стоки с гарантирано качество.консерви

Загора Груп БГ е дистрибутор на разнообразни хранителни продукти. В каталога на логистичния склад можете да откриете едни от изделията, които се ползват с доверието на потребителите, които не правят компромис с това, което поставят на трапезата си:

  • Най-добрите наши и вносни сушено-пушени колбаси;
  • Замразени продукти (риба, плодове, зеленчуци и други);
  • Пакетирани храни;
  • Малотрайни колбаси;
  • Млечни продукти родно производство на популярни български мандри;
  • Консервирани хранителни стоки;
  • Напитки и други.

Не е за подценяване това на кой логистичен склад ще разчитате за да бъда търговския ви обект добре зареден. От Загора Груп БГ могат да се похвалят с дългогодишни партньорски отношения с магазини за хранителни стоки, ресторанти, кафенета и други търговски обекти, които са насочени в продажбите на бързообортни храни. Доверете се на опита и осигурете на клиентите това, от което се нуждаят!

 

About the Author