трапезен стол

Столове за ресторанти – насоки за правилен подбор

Ако и вашето семейство често пътува и се налага да се храни в ресторанти, бирарии, бистра и друг тип заведения то навярно ви е направило впечатление, че едни интериори са по-уютни, а други не чак толкова. Наистина е много важно, когато се избират мебели за обзавеждане на каквото и да било място за хранене то трапезните мебели да са оптимално близки до онези, които бихме избрали за дома си, защото само така може да се осигури една красива и удобна обстановка, която напълно да предразположи клиентите да се насладят на една неповторима атмосфера и вкусна храна. От Мебели Арена ще представят на вниманието ни част от компонентите и насоките, които да включите в списъка с изисквания при инвестиране в обзавеждане.

Правила при избиране на столове за ресторант по съвет на Арена

Сигурно и вие сте от предприемачите, които желаят да имат повече маси и столове. Прекаленото натрупване на мебели обаче имайте предвид, че може да се окаже не толкова добре прието от клиентите. Хубаво е да предвидите въздух между отделните зони за хранене като така ще гарантирате и спокойствието на гостите, предпочели да се хранят във вашия ресторант.стол

За да изберете качествени столове за хранене според Арена е необходимо да:

  • Изберете размери, които са адаптивни към пространството, с което разполагате;
  • Акцентирайте на дизайна, защото той сам по себе си показва отношение към предоставянето на удобство и комфорт;
  • Да са износоустойчиви, поради това че ще бъдат подложени на по-екстремно натоварване;
  • Да са с оптимална товароносимост, което на практика показва, че не сте склонни за приемате гости само с фини и елегантни форми.

Обзавеждането на ресторант е сериозно начинание и ако сте стигнали до подбора на столове то от Арена са в състояние да ви помогнат в правилния и качествен подбор. Заложете на опита и утвърдеността в бранша и се фокусирайте върху онези модели, които да удовлетворят вашите гости и клиенти.

About the Author