Има ли значение какъв модел шкаф за обувки ще изберем за дома си?

Много хора, които желаят да направят промяна в интериора, започват именно от коридора, който е първото помещение на апартамента. Независимо че той често е малък и тесен, трябва да бъде обзаведен функционално и красиво с подходящите мебели. Тук най-важна роля играе шкафът за обувки, тъй като без него цялата зона ще бъде разхвърляна и дори мръсна. От онлайн магазин venus.bg препоръчват да се запознаете с актуалните модели и да изберете подходящ и съвременен на достъпна цена.

Защо изборът на шкаф за обувки е толкова важен?

Може и да ви се струва, че е дребна мебел, която е незначителна на фона на останалите неща в интериора, но това не е точно така. От това с колко пространство ще разполагате за подредба на обувки, зависи дали антрето ще остане чисто и подредено или ще започне да се събира прах и да виждате различни чифтове навсякъде. Най-важното правило, когато купувате подобна мебел, е да определите нейните размери. Тук е моментът да се съобразите с характеристиките на помещението, но и с вашите нужди. При някои семейства необходимостта от повече пространство е по-голяма, отколкото при други.

Хубаво е, че онлайн намирате модели с различен капацитет, за да се спрете на най-подходящите. Като по обемни ви препоръчваме високите шкафове за обувки, които понякога събират и до 20 чифта. Те са многофункционални, определени модели имат въртящ механизъм и огледало. Подобен артикул може да се комбинира с класически модел с падащи вратички. В продуктовия асортимент на Venus.bg ще разгледате подробно следния артикул. Шкаф за обувки 757 – Бял:шкаф за обувки

  • шкаф модел 757 е практично предложение за антре или коридор, побиращо от 21 до 25 чифта;
  • моделът е снабден с две врати с плавно затваряне;
  • пет рафта за съхранение;
  • моделът се изработва от ПДЧ с избор на цвят.

Все по-често клиентите предпочитат белите шкафове за обувки за коридора, което не е учудващо. Те изглеждат много красиво и се поддържат лесно в перфектен вид. Белият цвят създава усещане за простор, а гланцовият ефект отразява светлината от лампите, за да направи обстановката още по-приятна.

Как се изработват съвременните модели?

От тези артикули очаквате да са достатъчно здрави, затова със сигурност се интересувате, от какви материали се правят. Повечето модерни шкафове за обувки се изработват от МДФ и ПДЧ плоскости. Те са гъвкави, обработват се лесно и в същото време имат всички положителни характеристики на естествената дървесина. Хубавото при тях е, че могат да се направят в най-различни цветове и се поддържат много лесно само чрез забързване с влажна кърпа.

 

 

 

About the Author