Кое прави съвременните холни маси предпочитани?

Ако имате желание да внесете някакъв вид промяна в обзавеждането на хола, ви предлагаме да разгледате новите и актуални холни маси венус. Този елемент от интериора се подменя най-лесното, тъй като е най-малък като габарити. Цената му не е толкова висока, като например да купите нов диван или секция. Изработва се в най-разнообразни стилове и дизайни, за да комбинирате по-лесно с останалите мебели. Това са все предпоставки, които ще ви накарат да изберете нова холна маса в оригинален и модерен дизайн. В следващите редове ще ви дадем малко повече подробности за това, какво може да очаквате от такъв вид мебел и как да изберете конкретна.

С какво се отличават новите холни маси?

Най-интересното, което ще забележите в съвременните модели е разнообразната им форма. Плотът на холната маса вече не е само класическия правоъгълен или квадратен, тя може да бъде кръгла, с нестандартна форма, с два плота и много други. Тази раздвиженост ще внесе и обновена атмосфера в помещението, защото ще привлече погледа именно към тази част от мебелите. Най-важно е избраният елемент да се използва безпроблемно и да изпълнява ролята, която очаквате от него.

Ако смятате да поставяте върху плота допълнителна декорация, да сервирате храни и напитки или да вършите служебна работа с лаптопа е добре да вземете по-голям и стабилен модел. Дори ви препоръчваме тези с допълнителни ниши и рафтове за подредба на дребни неща.

В случай че търсите просто красива декорация, може да се възползвате от помощните холни маси, които са доста мобилни. Изглеждат красиво, но в същото време са компактни, и когато не ви трябват не заемат почти никакво място. Магазин Венус предлага един перфектен примерен модел. Холна маса 36 – 100/50/34 см. Дъб сонома:холна маса

  • класическа масичка „36“ на три нива с правоъгълен плот;
  • стилно допълнение към обзавеждането на обзавеждане на всеки изискан дом;
  • направена е от ПДЧ;
  • цветът е универсален – дъб сонома.

Практичен и функционален модел, много подходящ за съвременното жилище. Различните нива и плотове са практични, за да има къде да подреждате вещите си.

Кои материали са най-често използвани?

Със сигурност търсите здрава и надеждна мебел, а това може да се гарантира от начина ѝ на изработка. В момента се използват много и различни материали, които гарантират перфектното качество на изделията. Моделите, в които присъстват повече от един материал са дори още по-интересни и модерни. Производителите често влагат МДФ и ПДЧ, но също така продължава да се използва и естествената дървесина. Вече присъстват активно металът и стъклото, които създават онова модерно излъчване на всички артикули.

 

About the Author