Имате си дете-тийнейджър? А купихте ли нови мебели за стаята му?

Идва момента, в който е време да помислим за стаята, в която нашето дете-тийнейджър живее. Ако досега тя е била типично детска, може би е редно да я променим и да купим нови мебели, които да поставим в нея… За да се чувства подрастващият добре и за да може да каже, че родителите му са се погрижили за личния му комфорт, е редно да се замислим дали не е настъпил денят за промяна, или иначе казано – онзи, в който да се отправим на шопинг за нови мебели за детска стая!

юношеска стая

Обзавеждането за Юношески стаи трябва да е свежо и много модерно. Тийнейджърската възраст е характерна с доста капризи и негодувание по отношение на абсолютно всичко. Ние обаче не бива да се сърдим на децата си за това им временно състояние, а по-скоро да се опитаме да ги накараме да се чувствам максимално добре, когато са си у дома. Така ще си спестим много нерви и излишни спорове, които както всеки знае, никога родителят не печели…

Помислете как точно да преобзаведете стаята на детето си, като разбира се включите и него в това начинание. А и как иначе! Само си представете какво би могло да стане ако купите каквото и да е, без да се допитате до „компетентното“ мнение на Вашето дете-юноша… Може да настане и истинска война, която отново няма да спечелите.

Ако до този момент в детската стая е имало предимно закачливи мебели, напомнящи за бебешкия период на Вашия наследник, то е време да промените това и да обособите една съвременна и много модерна стая. Тя трябва да бъде лишена от всякакви бебешки мотиви, също както и да накара детето Ви да се чувства в „свои води“, без да чувства притеснение от абсолютно нищо. Редно е и да закупите по-голямо легло, по възможност спалня. Ако имате и момче, то то определено ще желае да разполага с повече пространство по време на сън, но и момичетата не е изключено да желаят същото…

Посетете заедно с детето си мебели Арена и направете най-добрия избор по отношение на обзавеждане на юношеска стая за Вашето дете. Там има много съвременни решения, които определено ще хванат окото Ви и ще Ви накарат да се замислите дали пък още днес да не купите нови мебели за стаята на детето си. Това би било супер, заради две неща: мигновената промяна и радостта, която ще доставите на Вашия тийнейджър. Съветваме Ви да не мислите прекалено дълго, а час по-скоро да преустроите бившата детска стая. Побързайте!

About the Author