Коя мебел ще направи кухнята уютна

Обзавеждайки с нови артикули жилището, се опитваме всяка стая да придобие домашна обстановка и да се чувстваме удобно когато сме там. Колкото повече местенца за почивка, в които да се отпуснем има, толкова по-приятно ще ни бъде свободното време. Освен в дневната, където имаме инсталирана мека мебел, бихме могли да поставим такава и в кухненската част. Практичните ъглови дивани са много предпочитани. Виж повече за тях в каталога на онлайн магазин Venus.bg. Моделите са изработени с висококачествени материали, за да бъдат здрави и устойчиви, подходящи за дълга експлоатация.

Как да изберем съвременен кухненски ъгъл

Ако разполагаме с малко пространство това е чудесна мебел, която ще го направи по функционално. Вижте повече за актуалните модели. Те имат механизъм за разтягане и ракли под седалките. Ще използваме артикула за почивка или за да настаним гостите си. Добро решение е и за обзавеждане на квартира и студентско общежитие. Разгледайте сайта и вижте повече за ценовите оферти, тъй като ъгловите дивани са изключително достъпни. С една скромна инвестиция си осигурявате повече удобство и комфорт в дома. Важно е да прецените дали искате монтажът да бъде ляв или десен, тъй като при поръчка може да го упоменете.

Онлайн магазина предлага и възможност за избор на тапицерия. Вижте повече за различните варианти и преценете кой ще подхожда на интериора в дома ви. Venus.bg предлага следната възможност – Кухненски ъгъл Торонто – с 2 бр. ракли и функция сън – Бежов:диван

  • представяме Ви достъпния кухненски ъгъл „Торонто“;
  • той е подходящ за обзавеждане на кухня или трапезария;
  • диванът е съставен от триместен диван, ъгъл и двуместен диван;
  • моделът притежава удобства като: функция сън (тип падащ гръб трансформиращ се в легло) и две обемни ракли за багаж;
  • двете ракли под седалките предоставят обемно място за съхранение на багаж.

Вижте повече и за другите нови модели в сайта. Каталогът е с възможност за избор на дамаска. Много е богат и с разнообразни десени. Тапицериите са износоустойчиви и лесни за поддръжка.

Защо е важен разтегателният механизъм

Многофункционалните мебели винаги имат място в едно жилище. Без значение дали стаите са достатъчно или не, подобна мебел ще спести пространство и инвестиция в допълнителни артикули. Вижте повече за кухненските ъгли, които се превръщат в спалня, защото те са прекрасна възможност да си осигурите място за почивка или да настаните гостите си при нужда. Цената на това обзавеждане е ниска, предвид неговата практичност и удобство. Отворете сайта и вижте повече за  предложенията, за да направите кухнята модерна и уютна.

 

 

 

About the Author