кухня

Защо да изберете кухня във винтидж стил

Стиловете, които прилагаме като начин да подчертаем интериорната концепция са много. В зависимост от това какво допада на клиента той избира модерен, класически, ретро, винтидж и други. Хубавото при тези стилове е, че пасват на веки тип помещение, което е показателно как ефектно можете да обзаведете цялостно дома си еднотипно и съобразно предпочетената визия. И ако вече сте избрали винтидж облик за хола то е време да потърсите и оптимално правилните решения з готварския кът. С модулни винтидж кухни получавате удивителната възможност да създадете перфектната нестандартна зона,  която е истинско удоволствие да създавате кулинарни шедьоври.

Що е то винтидж стил и подходящ ли е за кухнята

Често хората бъркат ретро визията с винтидж облика на мебелите в интериора. Това означава, че не са наясно с някои тънкости, които са специфични за конкретните стилове и поради това ги поставят под общ знаменател. Факт е, че и двете визии принадлежат към стилистиката на миналия век, но е хубаво, когато избирате модулна кухня с винтидж облик да се концентрирате върху това, че:

  • Мебелите датират от периода 1960 – 1990 г.;
  • Преобладаващи са неутралните тонове, които са по-бледи и пастелни – светло синьо, лилаво, розово, сиво, пясъчно и други;
  • Използваните за изработката на кухненските модули материали са естествени. Концентрацията е върху дървесина, камък или метал;
  • Залага се на обема, което показва, че кухните в този стил са по-големи;
  • Присъстват флорални мотиви, които са лек щрих за разнообразяване на кухненската зона ѝ придаване на прекрасна уютна визия.

Ако до тук изложените характерни белези за модулните системи в такава визия ви допадат то можете да се запознаете с огромната гама от истински шедьоври, които са подготвили за вас от виртуалната платформа на магазин Арена. Асортимента е повече от впечатляващ и провокиращ вниманието на онези от вас, които обичат да обградени от естетика и комфорт.

Лесно да използваш

модулна кухняКогато мебелите са достатъчно като елементи и ви предоставят това, от което се нуждаете при своите домакински занимания то е сигурно, че ще останете удовлетворени. Комбинирането на винтидж модулите се оказва дори приятно забавление, тъй като по този начин постигате онази успокояваща уютна тенденция в сърцето на своя дом.

Кухня за чудо и приказ, която в никакъв случай не е демоде. Ето това постигате избирайки модулните кухни, които е толкова лесно и приятно да използваш. Те са:

  • Изискани;
  • Функционални;
  • Практични;
  • Различни от стандартните;
  • Невероятно привлекателни.

За твоя дом избери любим стил и мебели от виртуалната платформа на магазин Арена за да си осигуриш нещо повече от комфорт.

About the Author