Подарете си вълнуващо пътуване и то ще Ви подари незабравими емоции

За какво бихте вложили по-голяма сума пари? В обзавеждането на дома или в покупката на нов автомобил? А склонни ли сте да инвестирате в преживявания, или с други думи да похарчите спестяванията си за вълнуващо пътешествие! Лично ние бихме… Но не всеки е като нас, не всеки гледа на екскурзиите като на нещо, което напълно оправдава всеки един вложен лев, така че претеглете везните, и ако обожавате да пътешествате по света и у нас, то значи тази статия е тъкмо за Вас!

Кредит срещу ипотека за почивка – заслужава ли си

път

Замисляйки се за стотиците туристически дестинации, които заслужават да бъдат посетени, няма как да не сме с две ръце за инвестициите, направени в името на незабравимите пътешествия. Колкото повече пътуваме, толкова по-щастливи ще се чувстваме, а щастието е безценно, което значи, че оправдава всички материални средства, вложени от нас самите…

Кога да теглим кредит срещу ипотека на недвижим имот? Много добър въпрос, на който смятаме да Ви отговорим в следващите няколко минути. Преди това, обаче, е добре да си дадем ясна и точна сметка кои са нашите основни приоритети в живота. Имайте предвид, че всички хора имат различни виждания за важните неща, като много често пътешествията не са сред тях. Но ако Вие сте заклети пътешественици и давате мило и драго, за да пътувате колкото се може по-често, то със сигурност тегленето на кредит срещу ипотека на недвижим имот е едно добро решение!

Можете да теглите подобен заем и когато:

 • Планираме да извършим жилищен ремонт;
 • Искаме да се сдобием с нов автомобил;
 • Мечтаем да посетим екзотична дестинация;
 • Ни се налага да подобрим здравословното си състояние;
 • Други причини, които са важни за нас и пряко свързани с допълнителни финансови средства.

Причини да вземете заем колкото щете, като винаги могат да се намерят поне 5 супер основателни. Същото не може да се каже за вложенията, направени в името на приятни преживявания като пътешествията, но само си помислете за положителните емоции, които ще преживеете… Няма ли те напълно да оправдаят дори и хилядите левове, които сте прежалили за едноседмично приключение извън рамките на страната ни!

На какви условия трябва да отговаряме, за да ни бъде отпуснат заем

Почти всеки един от нас би могъл да получи одобрение за заем, особено ако има навършени 18 години. Имайте предвид, че обстоятелства като лошо ЦКР или отсъствието на постоянен трудов договор няма да ни попречат да се сдобием с така желаният кредит срещу ипотека на недвижим имот… По-важното в случая е да имаме на наше име имот или земя, които ще гарантират обезпечението на взетият от нас кредит.

С две думи, за да Ви бъде преведена определена сума пари, която да използвате за различни цели, трябва просто да:

 • Подадете своето заявление онлайн;
 • Да се консултирате с кредитния специалист, който ще се свърже с Вас;
 • Да проявите търпение, докато бъде изготвено становище.

И това е то. Нищо особено, нищо кой знае колко трудно… Само три стъпки, а дивидентите за Вас ще се увеличат значително. Повече няма да е нужно да се чудите, откъде да намерите допълнителни средства, защото Finstart ще Ви помогне да се справите с всяка една финансова ситуация, изпречила се на пътя Ви!

Които хора се възползват от кредит срещу ипотека

Всеки един от Вас би могъл да се възползва от подобен вид заем, защото няма човек, който да не се вълнува от екскурзии, или от покупка на нови мебели за дома. Поддържането на нормален стандарт на живот е свързано с някои строго определени неща, на които разчитаме изцяло, за да се чувстваме добре. Хората, които са подходящи кандидати за подобен вид кредит са:

 • Хора в активна възраст;
 • Бизнесмени;
 • Всички лица, навършили 18 г.;
 • Пенсионери.

Вие решавате как точно да си подарите незабравими моменти. Ние Ви съветваме да заложите на вълнуващите пътувания и на кредитите срещу ипотека на недвижим имот от Finstart!

About the Author