спалня

Какво спално обзавеждане да изберем за комфорт и уют

Никой не би оспорил това, че спалнята и любима стая за повечето хора. От нея се очаква да ни предостави уют и комфорт в моментите, когато си отдъхваме, усамотявам се или релаксираме. Обзавеждането е от съществено значение, като всяка една мебел има своята функционална роля. Препоръчваме ви, спалня с матрак –  Мебели Венус, защото това е най-прекият път към това, да получите всичко за което сте мечтали в зоната за почивка. Освен практичните артикули, които са с доказано високо качество, ще получите като подарък и незаменимия матрак.

Декорирайте така, че да има място за всичко

Ако някога сте проявявали интерес към обзавеждането в комплект, то със сигурност знаете, че това е най-удобният начин за мебелиране. Различните комбинации ви дават възможност да прецените размера и вида на елементите много точно. Благодарение на разнообразието вие ще обзаведете стаята балансирано и много практично. Стандартните готови комплекти на Венус включват – легло, нощни шкафчета и гардероб. Актуалните оферти, които към мебелите предлагат безплатен матрак са повече от перфектни. Матракът се избира по-трудно, скъп продукт е, а може спокойно да кажем, че е най-важният в помещението. Ето защо търговецът от който купувате мебелите ви го предоставя напълно безплатно, така че той да пасне перфектно на вашето легло.Спален комплект

Спален комплект Сити 7024 – с включен матрак от Венус:

  • Легло с матрак, табла с тапицерия и повдигащ механизъм, предоставящ достъп до подматрачното пространство;
  • Нощни шкафчета;
  • Двукрилен гардероб с плъзгащи врати, огледало, лостове и рафтове;
  • Моделът се изработва от ПДЧ 16 мм.

Едва ли в забързаното ежедневие ще ви остане достатъчно време, да обикаляте търговски обекти и да търсите отделни мебели, които да комбинирате. Точно за това производителите ви предлагат чудесно изпълнени комплекти. Избирате дизайн и конфигурация и вече сте готови да използвате реновираната спалня. Благодарение на спалните комплекти от мебелен магазин Венус вие ще бъдете удовлетворени максимално.

About the Author