брана за стърнища

За ефективността от използване на дискови брани в земеделското ви стопанство

MASS е добре позната марка в земеделския сектор. Фермерите, които отглеждат различни видове култури разчитат на техниката и прикачния инвентар, с които осъществяват заложените дейности в агротехническия план. Обработката на почвата е от съществено значение, защото в крайна сметка се търси оптимизиране на разходите както и подобряване на производителността. Днес ще представим дискови брани от mass.bg, които са съществен елемент, от който се нуждае модерния земеделец, който се стреми към усъвършенстване, подобрение и организиране на работния процес.

Кое прави дискови брани от mass.bg подходящи

Очевидно има няколко типа прикачен инвентар, които имат задължителен характер за всяко стопанство. Независимо от това какви видове култури отглеждате дисковите брани са от инструментите, от които се нуждаете за да проведете качествени и надеждни обработки.Дискова брана за лавандула

Браните се използват почти през цялата година. Те намират приложение преди засаждане, в подготовката на земния пласт. Осигуряват надеждно аериране и премахват плевелите, които извличат ценните хранителни вещества. Дисковите брани са ефективен прибор, който гарантира идеалната обработка на стърнища, а това е средство за повишаване плодородието на терена. Именно до тук изложеното показва, че провежданите с този тип прикачен инвентар мероприятия не са за подценяване и има защо да се фокусирате върху предложенията, които се представят от бранда MASS.

Приборите осигуряват на земеделските стопани:

  • Висококачествена обработка на почвата;
  • Бързина и оптимизиране на времето;
  • Пестят гориво;
  • Гарантират перфектна гладкост и разрохкване на почвата;
  • Съпоставими са с различни като мощност и габарити трактори.

Дисковите брани са едно от универсалните средства за допринасяне на качествени и добри обработки. Отличните цени и обслужване, предлагано от производителя гарантира висока ефективност и производителност.  Приложими в зеленчукопроизводството, зърнопроизводството, отглеждане на лозя и трайни насаждения. В каталога на MASS ще откриете и специализирана прикачна техника за отглеждане на лавандула. Възползвайте се от отличните оферти и гарантираното качество.

About the Author