добавки

Хранителните добавки, от които се нуждаете за силен имунитет

Хранителните добавки са едно много добра алтернатива за набавяне на ценни за организма витамини и минерали. Това, което е важно да имате предвид е, че не е необходимо да приемате допълнително добавки в случай, че нямате недостиг, тъй като ефекта може де бъде обратен и да си причините сериозни проблеми. Установяването на недостиг на конкретен витамин или минерал в организма се извършва с правилното лабораторно изследване, което на практика идва да покаже, че не са за подценяване обективните оценки, които ще дадат специалистите. Днес ще ви представим комбинация от цинк и селен като хранителна добавка, която можете да включите в менюто си, но само в случай, че имате реална нужда от нея.

Цинк и Селен – мощна сила срещу простудата и грипа

Цинк и Селен в bulvit.com е комплекс, който се препоръчва да приложите на есен, когато вирусните заболявания се развихрят с пълната си сила. Ползите от цинка  и селена наистина са очевидни и освен като мощен имуностимулатор те имат съществен принос и в борбата с редица физиологични процеси, които протичат в организма ни.цинк и селен

Добавката, която можете да поръчате от онлайн магазин bulvit.com съдърка комбинация от цинк и селен, които заедно се превръщат в мощно средство, с което:

  • Повишавате имунните сили на организма;
  • Видимо заздравяване ноктите, косата и кожата;
  • Комплекса от минерали спомага за естественото образуване на колагенови влакна, което води до подмладяване;
  • Грижа за добро зрение и укрепване на ретината;
  • Осъществява се нормално деление на клетките;
  • Стимулира се мозъчната дейност;
  • Поддържа функцията на щитовидната жлеза;
  • Гарантира нормална сперматогенеза.

С цинк и селен от bulvit.com си осигурявате дневна доза здраве и подпомагате организма в борбата му с настинките и грипа, които са неизбежни през студените месеци. Продукта е подходящ за диабетици, вегани и лица на специален режим за хранене, тъй като не съдържат консерванти, оцветители, сол, и други.

 

About the Author