Защо експертите препоръчват директорските офис столове

За всеки който работи на компютър е важно да бъде настанен на качествена мебел, която ще му предостави необходимото удобство. В противен случай има опасност да се изпитат сериозни здравословни проблеми, продиктувани от еднотипната поза и дългото време прекарано в нея. В момента специалистите препоръчват като най-оптимален вариант в този случаи да изберете директорските офис столове. Те са изключително комфортни, ергономични и предлагат множество механизми. Мебели Венус представя в каталога си актуални модели от които да избирате. След като разгледате вариантите се и запознаете с техните характеристики със сигурност ще ги предпочетете за себе си.

Кое отличава директорските офис столове от останалите

За тези модели е характерно това, че още външният им вид предполага високото качество с което са изработени. Тяхната конструкция е голяма и внушителна. Забелязва се как тапицерията оказва влияние на външността им. Особено кожените разновидности се отличават със стил и елегантност. Директорските офис столове имат изключително прецизни механизми за регулиране на различните позиции по време на седене. Могат да бъдат настроени в съответствие с нашата височина, наклона на седалката също може да бъде регулиран както и подлакътниците. Винаги е важно подобен артикул да има колелца, защото те придават повече мобилност и не се налага постоянно да ставате за дребни неща. Ако те са силиконови няма да нараняват пода около вашето бюро. Венус ви представя модел, подходящ за всеки вкус. Директорски офис стол Carmen Orion Ергономичен Еко кожа – Бял LUX:президентски офис стол

  • Директорски офис стол „Carmen Orion“ е с алуминиева основа и омекотени подлакътници;
  • Той е с висока облегалка и удобна седалка с газов амортисьор за регулиране на височината и люлееща опция;
  • Лицевата част е тапицирана с естествена кожа, а гърбът е с еко кожа;
  • Има множество функции в зависимост от Вашите нужди и изисквания.

Подобен луксозен модел ще ви донесе изключителен комфорт през дългия работен ден в офиса и той ще мине някак неусетно.

Защо да инвестираме в скъп артикул

За разлика от работните столове за компютър директорските са доста по-скъпи като разбира се има опция да се намерят и с намалена цена в онлайн магазините. Подобна инвестиция си заслужава, тъй като така се гарантират  комфортът и удобството всеки ден независимо дали на работа или у дома пред компютъра. Уникалният релакс механизъм ви позволява да се облягате назад и в полулегнало състояние тялото ви да отпочива по-добре. Изберете качествен директорски офис стол и се насладете на съвсем различен вид изживяване. С подобен артикул никога няма да почувствате дискомфорт и някакво схващане в гърба или кръста.

 

About the Author