коледна трапеза

Какво трябва да знаете за декорирането на коледната трапеза?

Освен взискателни към менюто за коледната трапеза много хора осъзнават, че изключително важно значение има и декорацията на зоната, в която роднините ще се съберат за да отбележат празника. А идеи за украса на масата не липсват и доказателството за това твърдение можете да откриете на https://movi.bg/koleda/koledni-pokrivki. Изобилието от продукти определено е впечатляващо, но как да сте сигурни, че ще постигнете търсения ефект предвид асортимента от красиви, впечатляващи и супер изгодни стоки? В следващите редове ще представи някои основни насоки, които биха ви помогнали да се справите професионално.

Трикове за създаване на прекрасна празнична атмосфера

Характера на един имот не се състои само в това как е обзаведен. Внимание  заслужават дребните детайли, които са от съществен принос за предоставяне на една спокойна и тонизираща среда. Наистина имате на фокус толкова много идеи за аранжиране на коледната трапеза, че е нормално да се чудите от къде да стартирате избора си.

Това, което е нужно да имате предвид е, че не е задължително да влагате много средства за да оформите прекрасна трапезария, в която всички гости да се чувстват уютно и приятно. Достатъчно е да приложите едни от най-добре работещите трикове за да се насладите на стилна украса и добро настроение.

На първо място помислете за покривката. Тя е един от по-големите аксесоари, които покриват трапезната маса така, че да я направят по-пищна и различна. Тематичните акценти на този тип продукти са впечатляващи. Едни от предпочитаните са:

 • Чисто червени;
 • С десен на звездички;
 • С тематични щампи на коледни клончета и други.

Въпросът е да се потопите в тематиката на празника и да подчертаете, че става въпрос именно за коледна трапеза. За да допълните декорирането на масата изберете и други елементи, които имат положителен ефект върху декорацията. Това са:

 • Свещници;
 • Тематични коледни салфетки;
 • Керамични мини фигурки;
 • Чинии и чаши с коледни акценти;
 • Панделки и други дребни елементи, които да подчертаят сюжета на празника.

Така, че що се отнася до детайлите, които можете да приложите за да създадете наистина прекрасна и комфортна атмосфера е важно да инвестирате в дребните трикове, които са способни да постигнат желания ефект.

Избор на тематични стоки

празнична трапезаОсобено впечатление навярно ви направи богатия асортимент от стоки за аранжиране на трапезния кът, които онлайн магазин MOVI.BG предлагана клиентите си. Но за да е по-различна Коледата определено ще се наложи да се постараете повече. Красивата и комфортна трапеза с ароматните поднесени ястия не би била толкова невероятна, ако не сервирате храната и напитките в специалните съдове. Сред най-добрите възможности и решения, от които можете да се възползвате са:

 • Плата за мезета и сирена;
 • Чаши за шампанско с коледни мотиви;
 • Чаши за топли напитки с Дядо Коледа, еленчета, снежинки и други;
 • Чинии за основни ястия, салати и десерти;
 • Прибори с коледни мотиви и други.

Всеки детайл е важен за да направите от празника уникално тържество, което вашите близки и приятели ще оценят. За да създадете този безпрецедентен уют и комфорт определено имате на разположение толкова много възможности, от които да се възползвате с един клик. Онлайн магазин MOVI.BG се грижи за вашите идеи и ви помага да ги реализирате с лекота.

Цените, които ще ви харесат

Какво по-хубаво от това да имате на едно място всичко онова, което би допринесло за оформянето на красива празнична атмосфера. Лесно и бързо ще се справите с огромния асортимент от продукти, които с предлагат онлайн. Но другото, което също привлича потребителското внимание са супер изгодните цени.

Не чакайте наближаването на празниците, а още сега се подгответе със стилна и различна аранжировка за празничния облик на трапезарията.

 

About the Author