Закачалка

Каква закачалка за дрехи да изберем стенна или стояща

Понякога изборът на закачалка за коридора може да се окаже доста трудно начинание. Дали да изберем модел, който се поставя на стената или стоящ такъв? В дилема изпадаме и когато трябва да решим, какъв дизайн да купим дали класически или модерен и нестандартен? Отговори на тези въпроси ще откриете на https://www.venus.bg/коридор/закачалки-за-дрехи, защото ще намерите разнообразие от всякакъв вид модели и стилове. Окончателно решение обикновено се взема, когато се обърне внимание на цялостната обстановка в дома и вашите лични предпочитания.

Какви са разликите между стенните и  стоящите закачалки за дрехи venus

Обикновено стенните закачалки се считат за по-практични от стоящите, защото не заемат никакво пространство. Това, че се монтират на стената съответно означава, че те не могат да бъдат преместени лесно и трябва да обмислите мястото за монтаж много внимателно. Що се отнася до дизайна – там няма никакви ограничения. В магазин venus се предлагат варианти в най-различни цветове с интересни и практични кукички. От своя страна стоящите закачалки за дрехи venus, също предлагат нужното удобство за поставяне на връхни палта, чанти и дори чадъри. Те са познати от дълги години и моделите в причудлива форма придават интересно излъчване на вашето антре. Функционални и майсторски изработени са, като могат да бъдат направени от различен по вид  материал – естествено дърво, метал, стомана и други.Закачалка за дрехи

Закачалка за дрехи Carmen 138-2 представена от онлайн магазин Венус:

  • Моделът има закачалка за чадъри и 14 броя кукички за дрехи и чанти;
  • Изработена от метал и стабилна двойна мраморна основа;
  • Височината е 176 см – това ви дава възможност да окачвате дори дълги палта.

Вероятно няма такъв човек който в къщата си да не използва закачалка за дрехи. Напълно нормално е да искате връхните ви дрехи и чанти да бъдат правилно подредени и съхранявани. Ако сте решили да си купите нов модел – не пропускайте възможността предоставена от venus.

About the Author