мебели за детска стая

Важни и второстепенни мебели, които са нужни за детската стая

Какво е детската стая? Това е пространството, в което вашите деца се чувстват самостоятелни, в безопасност и в свои води. Когато се правят трансформации и се търси ефективност при новото обзавеждане е важно да се вземат под внимание това, че в детската стая има както главни така и второстепенни мебели. Главните заемат по-голяма част от пространството, а второстепенните са онези, които са по-скоро като декоративен елемент, който има цел да разнообрази и да предизвика истински комфорт и радост за децата. Ще представим двата типа мебели, а на вас оставяме отговорността за техния избор и покупка.

Главни мебели за детска стая

Без какво не може една детска стая? Леглото е основната зона за почивка и пълноценен сън на детето. КогатоДетско обзавеждане търсите максимално практично решение съвета на мебелистите е да възложите тази отговорност на кревати, които са по-широки, по-големи и стабилни. Когато говорим за легла то определено вариациите като мебели за детска стая не са малко, защото имате множество решения като:

  • Двуетажни легла;
  • Единични с ширина 100-120 см;
  • Легла приста или персон и половина и т.нат.

Освен леглата друг специфичен и задължителен елемент е гардероба. При моделите, предназначени за детска стая е важно да се уточни това, че вариантите са или за еднокрилни или за по-малки двукрилни гардероби. Независимо от размера им те са необходимост, която не се пренебрегва в това интериорно пространство.

Второстепенни мебели

Наричат ги второстепенни, защото реално може и без тях. Но пък наличието им в стаята е повод за гарантиране на повече комфорт и максимална удовлетвореност. Списъка с този вид мебели не е толкова дълъг:

  • Бюро;
  • Етажерки;
  • Секция;
  • Скрин;
  • Нощно шкафче.

Реално това е обзавеждане, което би могло да се замени с други алтернативи и това реално го нарежда в графата второстепенни.

Аранжировката на детската стая съдържа и от двата типа обзавеждане, което е съобразено изцяло с потребностите на вашето дете.

About the Author