трапезен стол

Къде намират приложение тръбните столове

Изключително функционални и с широк спектър на приложение са моделите тръбни столове, които се предлагат в търговската мрежа. Желанието ни да създадем прекрасна атмосфера в зоната за хапване е една от причините днес да се занимаем именно с търсенето на идеалния вариант. Турски тръбни столове https://www.mebeliarena.bg/столове/тръбни са интересна алтернатива, която присъства в раздела с продукти, благодарение на които можете да оформите зони за хранене навсякъде където пожелаете. Това са мебели, които не само имат широко приложение, на и се характеризират със своята безпрецедентна здравина и издръжливост.

Мястото им в интериора

Това, че са тръбни оказва, че се касае за стабилни и надеждни модели. Турските колекции, които откриваме в онлайн магазин Арена се характеризират с една помпозност на Ориента, който впечатлява с елегантността си. Разбира се, че такива столове имат място в интериора ни, а особено силно впечатление правят моделите с луксозна цветна тапицерия като:

  • Тапициран трапезен турски модел Carmen ALASKA;
  • Тапициран трапезен Carmen HEDON;
  • Модел Carmen CORBY;
  • Трапезен турски фотьойл Carmen FILTON с подлакътници;
  • Кресло ETON с подлакътници;
  • Кресло WINSLOW с подлакътници и функция за въртене на седалката на 360° и други.

Това са красиви изделия, които се характеризират със своята елегантност и уникална визия. Те са добре дошли във вътрешни пространства и лесно се вписват при оборудване на трапезни зони, места за хранене в офиси, подходящи са за ресторанти, кафенета, лоби барове на хотели и други. Сега с лекота можете да предадете съвършенство и уют в интериора, тъй като решенията са напълно съобразени с новостите в мебелния сектор и гарантират отлични условия за оформление.

За външните площи

стол Двора и градината, верандата или панорамния балкон са едно добро местенце за да се възползвате от престоя си на слънчице при хубаво време. А това от своя страна предполага да се вложат съответните средства в оборудване на екстериорните зони с подходящите мебели. А тръбните мебели са страхотна алтернатива, тъй като:

  • Могат да издържат на влага;
  • Устойчиви са на различни климатични промени;
  • Функционални са и не се повлияват от прекалено слънцегреене.

Това, което е важно до подчертаем за този тип тръбни турски столове е, че при подбор е необходимо да се фокусирате на варианти, които не са с тапицерия, подходяща за вътрешни помещения, тъй като при тях се използват материал с ниска издръжливост на влага и замърсявания. Обикновено при подходящите за външна употреба са предвидени допълнителни възглавнички, които допринасят за оптимална мекота при използване на столовете, изработени изцяло от метал.

 

About the Author