спортен часовник

Швейцарските качествени часовници Сертина – безупречни при всякакви екстремни пътешествия

Без значение дали пътувате организирано с екскурзия или сами сте си създали маршрут всеки един почитател на пътешествията се нуждае от качествен часовник. Не само за да измервате времето, но и като аксесоар с многобройни функции съвременните модели часовници определено имат какво да ни предложат по време на нашето пътуване.  Днес обаче няма да говорим за часовника, който имате на мобилния си телефон. Ще представим една марка ръчни аксесоари, която впечатлява както с иновациите, така и с историята си. а е безспорен факт, че когато заговорим за маркови и наистина висококачествени часовници няма как първата асоциация да не бъде свързана със страната, произвеждаща най-качествения и вкусен шоколад и безспорните като стил, елегантност и лук часовници – Швейцария.  Страната определено има вековни традиции и в двата сектора, но тъй като днешната ни тема е свързана именно с часовниците любимия ни шоколад ще остане за малко на заден план.

Защо швейцарските часовници са толкова популярни? Факт е, че в световен мащаб едни от традициите в изработката на качествени ръчни часовници швейцарците впечатляват с прецизността при изработката на тези аксесоари. Изключително много световни брандове са положили началото си от малки градчета, в които изкусни майстори създават истински творения на изкуството. Така през далечната 1888 година се появява и  Certina – символ на педантичност, лукс, престиж. Братята Адолф и Алфред Курт създават собствен дизайн и внасят една невероятно стилистика в концепцията на ръчните дамски и мъжки часовници. В началото производството не е било толкова мащабно, но все пак е ставало дума за дизайнерски решения. Отдадени на прецизността и перфекционизма братята успяват да развият един успешен бизнес. Разбира се преминават през промяна на името, но стигат до заключението, че Certina се произнася изключително лесно на всички езици и така до днес популярната швейцарска марка часовници запазва своята идентичност, датираща от преди 130 години. Швейцарските качествени часовници Сертина наистина впечатляват със своята дългогодишна история. Ако не сте запознати с детайлите около невероятните швейцарски часовници Сертина ще обърнем внимание на логото на компанията. То е във формата на костенурка или по-точно черупката ѝ, която се явява символ на дълголетие, здравина, устойчивост. Бранда е популярен с едни от най-добрите си удароустойчиви модели и именно в това е връзката на логото с типичната здравина, която характеризира всички модели ръчни часовници.мъжки часовник

Ако сте решили да инвестирате в истински, оригинален и здрав часовник имайте предвид, че сред моделите на Certina има какво да откриете. Не само издръжлив и изключително устойчив модел, но по отношение на дизайна и концепцията от бранда имат с какво да впечатлят своите клиенти. Технологията е съчетана с иновативен и моден дизайн, перфектната комбинация, която гарантира, че винаги ще бъдете в крак с времето независимо дали пътувате, работите или се забавлявате. Швейцарските качествени часовници на Сертина са едно невероятно съвършенство, което със сигурност ще допадне на всеки пътешественик и изследовател на нови светове. Защото наистина Certina представя един нов, различен свят, изпълнен с естетика, лукс и прецизност.

Като доказателство за невероятната издръжливост и устойчивост, която са заложени в производствения цикъл на Сертина е експедицията до Хималаите през 1960 година. Международната ексепдиция е обявена за изключително успешна, тъй като дори на надморска височина от 8167 метра швейцарските качествени часовници преминават без проблем предизвикателствата, на които са подложени. А всеки почитател на екстремното пътуване е наясно, че техниката при такова налягане може да си направи неразумни шеги, които да се окажат решаващи за оцеляването на участниците в експедицията. Така, че ако и вие сте впечатлени от силата и качеството на швейцарката коруба на костенурката, ако ви престои екстремно туристическо предизвикателство и искате да разчитате на сигурен и с традиции часовник то решението е Сертина. Тази марка доказани швейцарски часовници можете да откриете в каталога на chasovnici-bg.com – многообразие от стилове, дизайн и лукс.

 

About the Author