Шкаф за обувки

Как да оптимизирате пространството в коридора

Все по-често на човек му се налага да взема стратегически решения, които имат важно значение за осигуряването на отлични условия за живот. и тъй като една от най-натоварените зони е коридора то определено не е без значение в какъв шкаф ще бъдат прибирани множеството обувки, които семейството използва. А тенденциите на пазара никак не са малко. Те са съобразени както с високите критерии, които потребителите проявяват така и с минималистичността, която е характерна за входния кът. Благодарение на това, че има все по-компактни и адаптивни представители сега всеки би могъл да намери правилното решение за своя дом. Висок шкаф за обувки Мебели Арена е темата, с която ще ви занимаем предвид това, че става въпрос за изделия с перфектна възможност за интеграция.

Каква е подходящата височина за коридорен шкаф

Може би си задавате такива въпроси, които се отнасят до това колко висок би могъл да бъде шкафът ви за обувки. За много от вас навярно не е изненадващо, че има клиенти, които залагат дори на такива варианти, които са напълно съобразени с персоналните претенции и се стига дори до поръчка. Има всякакви идеи, чиято основна задача е в това да се осигури отлична вместимост и идеална организация сред обувките.

Ако трябва да се определи подходящия вариант за висок шкаф то размерите му реално биха зависили от:

  • Количеството обувки, които ще бъдат прибирани в обзавеждането;
  • Пространство, с което разполагате в коридора;
  • Хармонизиране с останалите елементи във входното антре и други.

Не е изключен вариант за шкаф, който стига до тавана. Така на практика ще можете оптимално да усвоите пространството и да си осигурите още повече площ за прибиране на всякакви видове обувки.

До колко вътрешното разпределение е важно

Шкаф Ако високия модел наподобява гардероб или скрин е важно да се вземат под внимание всички онези фокусни точки, които биха подобрили способността за въвеждане на ред при всеки един чифт както и лесното му откриване.

Правилното вътрешно разпределение както и използваните механизми несъмнено да важни, тъй като именно на тях се разчита да бъде организиран коридора по ваш вкус. При инвестиране във висок шкаф е препоръчително:

  • Самата мебел да разполага с максимален брой рафтове;
  • Отварянето да е удобно и да не изисква прекалено много пространство;
  • Да има поставки за различните видове обувки – чехли, ботуши, маратонки и други.

Винаги можете да постигнете желаната организация, избирайки този мебелен елемент, който напълно да задоволи потребностите ви във входния кът.

 

About the Author