диван

Какви са предимствата на кухненския ъгъл

Когато купувате дадена мебел, първо си помислете – какво е предимството от нея в сравнение с всичко останало. Един кухненски ъгъл Венус  със сигурност е удобен, заради компактния си размер, може да събере повече хора включително и за по-дълъг период от време и е доста по-практичен от това да поставите край масата няколко стола. Изключително практичен продукт за по-малки трапезарии, придава повече уют и е снабден с различни полезни функционалности. Днес ще се опитаме да ви запознаем с основните предимства на този вид кухненска мебел, позната на всички ни от много време.

Кое прави кухненския ъгъл Венус най-доброто решение за всеки дом

Един от най-големите плюсове е, че може да се използват различните ракли под седалките, които събират разнообразни неща – доста повече отколкото самите вие предполагате. При определени модели под седалката освен ракла има скрито и легло, а това ще ви позволи да имате още едно допълнително място за сън при необходимост. Малка мебел, но наситена с безброй практични и полезни функции. Кухненският ъгъл Венус със сигурност дава неподправен комфорт и ви създава усещане, че не сте в трапезарията, а в хола. Меките тапицирани седалки и удобната облегалка ви носят удобството, което ще ви предразположи да останете край масата по-дълго време в приятната компания на семейство и гости.Кухненски ъгъл

Кухненски ъгъл  Далия – любим модел на потребителите на онлайн магазин Венус:

  • Подходящ за обзавеждане на хол или гостна;
  • Включва голям диван с механизъм, малък диван и ъгъл;
  • Функцията сън ще Ви осигури най-голямо удобство, след дълъг работен ден;
  • Отделните модули позволяват обръщане на дивана в зависимост от помещението и индивидуалните предпочитания.

Както много добре виждате, предимствата на кухненския ъгъл Венус са много и доказани във времето. От години познаваме тази мебел, но в последно време любовта към нея претърпява възход. Не се колебайте да инсталирате нещо толкова функционално в своя дом. Заповядайте в магазина Венус!

 

About the Author