море

Park and Travel – за да пътувате спокойни!

Дори и мисълта от предстоящото пътешествие да ни кара да летим от щастие, трябва да се погрижим за някои много важни неща, които да ни гарантират, че всичко ще протече гладко и безпроблемно. Това да резервираме полети и да запазим хотел не е единственото нещо, което е нужно да отметнем. Има и други важни детайли, за които е задължително да помислим предварително, като например това къде ще оставим колата си, докато отсъстваме от страната за определен период от време. Охраняемият паркинг до летището, от което ни предстои да летим, е може би най-важния фактор, за да бъде автомобилът ни в безопасност, докато нас ни няма. Парко мястото, отредено за нашата кола, трябва да бъде надеждно и да ни дава нужната сигурност, че няма да се случи нищо лошо със нея през идните дни. Дори и да пътувате по работа със служебния автомобил, отново трябва да се погрижите за неговото охраняване по време изпълнението на професионалните си ангажименти.

паркинг

Разберете какво можете да направите в този случай, посещавайки Park & Travel – паркинг до летище София. Избегнете всякакви неприятни ситуации с Вашата кола, разчитайки напълно на денонощно охраняемия паркинг в близост до Терминал 1 и Терминал 2 на летище София. А пък ако искате да направите пътуването си още по-приятно и организирано, резервирайте трансфер от и до летището, за да не губите излишно време в намирането на превоз до check-in гишетата. Така няма да Ви се налага и да разнасяте багажа си, което е супер удобство, в случаите когато имаме не един, а няколко сака с лични вещи!

Park & Travel – паркинг до летище София е доста удачен вариант и за онези, на които им предстои семейно пътуване с деца. В този случай, използването на автобуса или влака, за да стигнем до летището, е много неудобен вариант, като използването на лека кола е почти задължително! И за да я намерите в непокътнат вид, след като сте кацнали на родна земя, запазете 24/7 охраняем паркинг от Park and Travel. Организирайте и своевременен трансфер от и до летището, за да не изпитвате никакви неудобства по време на Вашето придвижване до терминала. Така и децата Ви ще се чувстват по-добре, в случай че сте решили да пътувате с тях този път…

В основни линии, превозът със самолет е най-удобният и бърз начин да стигнем до някоя точка по света. Ако например планираме да отидем до Германия с кола, трябва да сме наясно, че ще ни е необходим поне ден, за да стигнем до въпросната дестинация. А със самолет това време се скъсява до 2 часа… Не е ли много по-добре да заложим на авиолиниите, отколкото да се чувстваме крайно неудобно и то дълги часове наред в автомобила си! Но за да стигнем до летището, все пак трябва да помислим и с какво ще пътуваме дотам… Вече казахме, че именно личният ни автомобил е най-удачният вариант в този случай, така че организирайте неговия охраняем паркинг и още сега проверете в какво се състои този вид услуга на Park and Travel!

Всичко е въпрос на правилна организация, когато искаме предстоящото ни пътуване да премине по план. И колкото по-отрано помислим как да си подредим нещата, толкова по-незабравимо ще е пътешествието ни. Посетете Park and Travel още сега, и препоръчайте това място и на Вашите близки и приятели, които също като Вас обожават да пътуват по света. Нека и те подсигурят автомобила си, когато им се налага да го оставят за няколко дена или седмица в столицата. Бъдете спокойни по време на целия си престой в чужбина, че колата Ви ще Ви очаква непокътната и в същия този перфектен вид, в който сте я оставили. Възползвайте се от тази възможност и не я изпускайте. Защото красотата на пътешествията не се крие само в самото пътуване, ами и с всички други емоции, които сте изпитали по време организацията на Вашия полет!

About the Author