Какво е важно да знаем когато избираме нова кухня?

Обзавеждането на кухнята е дългосрочна инвестиция и трябва много внимателно да изберете подходящите шкафове. Днес това обзавеждане изглежда много красиво и стилно, защото представлява модерна конструкция с плътно долепени модули, които са изработени в един стил и цвят. Електроуредите също вградени, за да изглежда всичко по-красиво и да се поддържа хигиената лесно. Научи повече за различните модели предлагани в каталога на онлайн магазин Венус. Те са изработени от качествени материали и ще ги използвате безпроблемно достатъчно дълго време.

Какво представляват готовите кухненски комплекти?

Ще направите жилището си модерно и луксозно, ако се доверите на готовите комбинации, съчетани професионално от производителя. Научете повече за това, какво представляват те и какви модели се предлагат онлайн. Препоръчваме ви да измерите внимателно пространството, с което разполагате, за да подхождат избраните шкафове. Научете повече подробности за формата, в която може да бъдат разположени модулите. Едни от най-предпочитаните са ъгловите и правите модели.

Дизайнът и цвета, които ще предпочете трябва да подхождат на стила във вашия дом и на цвета на стените. Съвременното кухненско обзавеждане предполага и наличието на модули за вграждане на електроуредите. Артикулите са изработени от съвременни материали mdf и пдч плоскости с гаранция за високо качество и здравина.

Научете повече за характеристиките на тези материали, тъй като те ви гарантират добрата визия на обзавеждането и комфорта при използване. От Венус препоръчват да разгледате – Готова ъглова кухня Алис 18 с плавно затваряне – Черен гланц / Бял гланц / Бяло:мебели за кухня

  • комплект „Алис 18“ ще Ви предостави всичко необходимо за обзавеждането на вашия дом;
  • вратичките на шкафчетата разполагат с механизъм за плавно затваряне;
  • долен шкаф за мивка- 800/477/870;
  • долен шкаф за ъгъл с врата и рафт- 900/477/870;
  • долен шкаф с две врати и рафт- 600/477/870;
  • долен шкаф за вградена фурна- 600/477/870;
  • долен шкаф с едно чекмедже, врата и рафт- 400/477/870;
  • краен панел.

Модерно обзавеждане удобно и практично за всеки модерен апартамент. Научете повече за другите модели предлагани онлайн.

Защо ъгловите модели са предпочитани?

Повечето потребители избират ъгловия монтаж за кухненските мебели. Тази форма е по-удобна, тъй като домакинята има бърз и лесен достъп до мивката и електроуредите. Оформя се практичен работен триъгълник и цялата конструкция изглежда компактно и удобно.

Почти всички помещения и зони позволяват такъв тип монтаж, при който шкафовете ще изглеждат добре организирани и достатъчно функционални. Научете повече за ъгловите модели, които се предлагат в каталога онлайн и проверете дали са подходящи за размерите на вашата кухня.

 

 

 

About the Author