диван

С какво ще ни спечелят модерните дивани

Меката мебел винаги е играла основна роля в интериора на дома ни. Голяма част от свободното си време прекарваме в хола, където обикновено е поставен голям и удобен диван. Изборът на нов обаче, би могъл да ни затрудни до известна степен, тъй като критериите за избор не са малко, а и съвременните модели предлагат разнообразни функции. Онлайн можем да се запознаем с различни предложения в продуктовия каталог на https://www.venus.bg/мека-мебел/дивани-и-канапета. Едно от основните неща, които са важни, за да останем доволни от покупката е качеството на изработка, а предлаганите модели са точно такива.

Лесно ли е да открием перфектния диван за дневната

Може да подходите към избора на подобен важен артикул за интериора, като определите примерен бюджет по който да се ръководите. По този начин в онлайн каталога ще селектирате вариантите, които се вписват в него. Друг ключов критерий е формата на дивана. Днес много популярни са класическите линейни модели, тези с лежанка, ъгловите и разтегателните.

Изберете диван, който да ви допада като комфорт и визия, и който лесно ще се впише в размера на помещението. Имайте предвид това, че ъгловите модели са малко по-обемни и ще ви е необходима по-голяма стая за тях. Тапицерията ви дава голяма свобода, тъй като десените и цветовете могат да бъдат избирани от каталог с огромно разнообразие. Venus.bg ще ви представи един прекрасен модел. Триместен диван Bendjamin с функция сън, ракла, подлакътници с място за чаша и чекмедже – светло кафяв:разтегателен диван

  • модел „Bendjamin“ с функция сън;
  • две възглавнички и ракла под седалището – модерно предложение за обзавеждане на хол или дневна;
  • при нужда може да се трансформира в удобно легло за сън (механизъм тип падащ гръб);
  • подлакътниците имат чекмедже и място за поставяне на чаша.

Многофункционален модел, който лесно ще се адаптира към интериора на помещението, благодарение на стилния си и изчистен дизайн.

Важно ли е меката мебел да има функция за разтягане

Определено, мебелите които могат да бъдат използвани по няколко различни начина са много по-предпочитани от потребителите. Те са конструирани така, че да спестят на семейството разход за допълнителни вещи, които ще заемат и част от пространството. При съвременните дивани все по-често се среща механизъм за разтягане, чрез който могат да бъдат използвани и като спалня.

В много апартаменти стаите не достигат и се налага семейството да нощува точно на разтегателната мека мебел. Конструкцията на тези артикули е изключително здрава и качествена, като позволява дори ежедневното трансформиране да не я повреди. Стремете се да инвестирате в полезни мебели, които освен че изпълняват стриктно ролята си, имат и практични допълнения.

 

About the Author