трапезна маса

Каква е ролята на масата в трапезарията

В домашния интериор използваме разнообразни мебели и според тяхното предназначение и роля прилагаме индивидуален подход за покупка на най-добрите. Трапезарията заема специална роля в дома ни и точно поради това е важно да я оборудваме с внимание. Въпреки, че основните елементи тук са столовете и масата то не са изключени грешки, които могат да се окажат неблагоприятни за осигуряване на удобство и комфорт при хранене. Затова днес ще ви разкажем върху какво да се фокусирате при инвестиране в трапезна маса, а идеи за покупка можете да разгледате тук https://www.mebeliarena.bg/маси/трапезни-маси-2.

Избор според броя на хората които обичайно ще използват обзавеждането

В зависимост от броя на членовете на домакинството, които използват едновременно трапезния кът се налага да заложите на толкова голяма, която може да побере всички заедно. Така ще се постигне синхрон и баланс като няма да има необходимост да се храните на групи.

Често четиричленните домакинства избират стандартна правоъгълна, тъй като те не само не заемат прекалено много пространство, но и предоставят площ, на която спокойно всички да се хранят. Необходимостта да се избира трапезна маса, която да е достатъчно голяма гарантира:

  • Място за всеки от семейството;
  • Удобна площ за хранене и подредба на чиниите за сервиране на храна;
  • Всички се хранят заедно и няма нужда да се изчакват.

Разнообразие от форми и размери трапезни продукти се предлагат в търговската режа така, че всеки сам може да прецени дали да избере голяма или малка, лесно адаптивна в зоната и осигуряваща комфорт на обитателите на имота.

Добро решение ли е разтегателната маса

масаСигурно се замисляте за разтегателна маса и идеята ви струва добра при положение, че често каните приятели на гости. Действително преимуществата на тези модели не са никак малко и благодарение на тях можете да си осигурите толкова голяма площ колкото е необходима.

Дефинират ги като функционални, поради това, че:

  • Лесно се трансформират в по-малка или по-голяма;
  • Използва се онзи размер, който действително е необходим към конкретен момент;
  • Практични са и не заемат много място особено, ако са в нормални размери.

Наред с водещите ползи, които изброихме много клиенти споделят, че инвестират в разтегателни и заради това, че са евтини. Независимо, че разполагат с такава екстра те не са по-скъпо от останалите стандартни тенденции.

Колекцията на магазин Арена разполага с всякакви възможности за осигуряване н отлични условия в трапезната зона. Сега можете да се възползвате от тях на отлична цена и чрез онлайн поръчка.

 

About the Author