маса

Кои са ключовите правила по които трябва да изберем кухненска маса

Щом сме решили да подменим масата в кухнята е добре предварително да се запознаем със съвременните модели които предлага пазарът. Тази мебел не се сменя много често и може би от последния път когато сте купували нова нещата са се променили. Разновидностите вече са много по-интересни и разнообразни. Мебели Венус са подбрали в каталога си богата палитра от красиви и практични кухненски маси от които да избирате. Преди обаче да финализирате вашата поръчка, трябва да следвате определени правила, за да останете действително доволни.

Размерът на кухненската маса ще определи вашия комфорт

Когато става въпрос за размери естествено че големината на стаята ще определи артикула, който да поставите там. За да бъде всичко накрая точно трябва непременно да вземете предвид и факта, че около кухненската маса ще има столове. Те трябва свободно да могат да се издърпват, когато някой сяда, без да се докосват и да нараняват стената. Още по-правилно е домакинята да може да преминава зад тях безпроблемно за да сервира. Височината и дължината на  масата също играят важна роля за комфорта на седящите. Бихме споменали височина между 70 – 75 см като най-оптимална. При положение че често каните близки и приятели на гости е повече от удачно да купите кухненска маса с разтегателен плот благодарение на който бихте могли да настаните повече хора.Разтегателна трапезна маса

Разтегателна маса MAX с принт стъкло препоръчана от мебели Венус:

  • Изработена от стъкло и метал;
  • Плотът е правоъгълен с принт стъкло с флорални изображения;
  • Снабден е с разтегателен механизъм;
  • Добавени са четири крака от хромиран метал.

Красивият и практичен модел на Венус ви предоставя микс между два елегантни материала, като напоследък закаленото стъкло с декорация се среща все по-често в мебелите за дома. Не пропускайте възможността да се сдобиете с нещо ново и интересно.

About the Author