ъглов диван

Защо е важно да имаме удобен и практичен холен диван

Ще се съгласите, че най-важната мебел отнасяща се до комфорта на цялото семейство е диванът. В хола се събираме за да си говорим, да си почиваме, да гледаме телевизия, а понякога посрещаме и гости там. Меката мебел естествено трябва да бъде съчетана с интериора в помещението и да отговаря на критериите ни за удобство. Освен това е хубаво да се съобразите с вкуса на всеки член от домакинството, защото диванът се използва от всички. Съвременни, практични модели ще откриете в сайта на venus.bg. Разнообразието от различни варианти не бива да ви обърква, защото имате възможност да следвате определени критерии и бързо да намерите подходящ модел.

Лесно ли е да изберем правилен модел

Когато имаме едни добре подбрани мебели, винаги ще се чувстваме по-уютно и комфортно в жилището. Диванът трябва да бъде достатъчно голям, особено ако обичате да прекарвате повече време на него. Потърсете модел който е дълбок и ще ви предостави истинско удобство. Препоръчително е диванът който ще купите да има и механизъм за разтягане благодарение на който бихте могли да го използвате и като спалня. Артикулите са изработени изключително качествено и дори всеки ден да разтягате меката мебел няма да има никакъв проблем. Също така съобразете размера с този на стаята. Трябва да създадете определен баланс и да комбинирате артикулите по правилен начин. Venus.bg ви препоръчват следния модел. Модулен артикул тройка Анкона МС – с функция сън и ракла:холов диван

  • „Анкона“ представлява луксозен диван, който бързо и лесно може да се превърнете в удобно легло, чрез функцията сън тип изтеглящ се подматрак;
  • Моделът е съставен от висококачествени зиг-заг пружини, осигуряващи комфорт, мекота и здравина;
  • Допълнителни удобства към този модел са раклата за съхранение и механизъм за под главниците.

Стилните класически мебели винаги са добро решение особено, ако се спрете на неутрален, свеж цвят. Това е сигурна гаранция, че ще имате диван, който максимално дълго време ще остане актуален и красив.

Какви са ключовите удобства на диваните с лежанка

Друг модел който бихме ви препоръчали е така предпочитания г-образен. Меката мебел с включена лежанка предоставя невероятен комфорт и възможност по всяко време да се излегнете в дневната. Може да подремнете на спокойствие, да изгледате любим филм, да почетете книга или друго което пожелаете. Практичната форма на този вид модели по-лесно може да бъде инсталирана в помещението и да обособи уютен холен кът. Налични са и механизми за разтягане, което прави моделите още по-желани. Разгледайте всички видове в сайта на интернет магазина и направете дома си още по-уютен.

 

 

About the Author