Как да променим интериора на спалнята с помощта на готов комплект мебели?

През известен период от време имате желание да внесете някакво обновление в обстановката на дома си и тогава се замисляте за покупката на ново обзавеждане. Сега ще поговорим по конкретно за спалнята, в която минава не малка част от времето ви, когато сте си у дома. Независимо че тук мебелите, които са ви необходими са познати вече съществуват много по-практични предложения. VENUS.BG: спално обзавеждане с матрак е изключително функционално решение, с което ще може да се настаните по-бързо и да използвате всички удобства даващи ви новите мебели.

Какви възможности ни предлагат спалните комплекти с матрак?

Ако изберете да инвестирате в подобен тип мебелировка ще спестите много от свободното си време и средства, тъй като няма да се налага да купувате нещата поотделно. Това е доста сериозно предимство, защото бихте могли да се фокусирате върху други важни моменти от покупката. Съветваме ви да се насочите към избор на конкретен дизайн и размери мебели, за да подхождат те на вашия дом. Спалните комплекти с матрак могат да съдържат класическите артикули легло, нощни шкафчета, гардероб и скрин, но също така могат да са и по минималистични съставени само от легло и нощни шкафчета.

Важно е наличието на матрак, който задължително се ползва в стаята за сън. Всички мебели се изработват на модулен принцип и съответно може да допълвате покупката си според личните предпочитания и потребности. В сайта на магазин Venus.bg има актуални предложения с намалена цена. Днес ще ви предложим характеристиките на – Спален комплект Сити 7000 с матрак – 160/200 см, Дъб дакота:спалня

  • „City 7000“ представлява спален комплект, съставен от легло с матрак, табла;
  • две нощни поставки и повдигащ механизъм, предоставящ достъп до подматрачното пространство;
  • трикрилен гардероб с огледало, лост и рафтове;
  • скрин с четири чекмеджета;
  • спалният комплект се изработва от ПДЧ 16 мм, в различни цветове.

Комплект с включен матрак, който ще направи стаята красива със съвременна визия. Цената на модела е достъпна и няма да е проблем да инвестирате в красивите и качествени мебели.

Как да разпределим модулите правилно в помещението?

Вероятно се чудите и вълнувате, как да разположите мебелите в стаята, така че те да бъдат максимално удобни. Интериорните дизайнери съветват двата обемни артикула легло и гардероб да бъдат в срещуположните страни на стаята, защото така ще балансирате тяхната визия. Задължително от двете страни на леглото трябва да има достатъчно пространство за нощните шкафчета и за преминаване, за да си лягате. Модерните спални комплекти включват различни допълнителни екстри и ще ви гарантират удобство и уют дълго време.

 

About the Author