двулицев матрак

Защо да инвестираме в качествен двулицев матрак?

Когато ви предстои да направите промяна в спалнята си и да изберете нов матрак е важно внимателно да проучите въпроса и да научите максимално много за новите модели. Виж повече ТУК в сайта на магазин Venus.bg. Отличават се съвременните двулицеви модели като по-добри и прецизно изработени. Те ще ви служат много дълги години, затова специалистите ви препоръчват да изберете именно такъв вариант. Търговецът предлага продукти от различни производители, за да имате по-голям избор и да останете доволни от покупката.

Какво прави двулицевите матраци предпочитани?

Определено това е начинът по който са изработени и удобството което предлагат. В изработката им винаги са включени разнообразни материали, всеки от които има своята роля, за да ви осигури здравословен и качествен сън.

Най-често присъстват латекса и мемори пяната, защото тези иновативни материали приемат формата на тялото и създават невероятно усещане на пълен релакс, докато сте в легнало положение. Могат да бъдат срещнати и модели с различни видове пружини, полиуретан, вълна, памук и други. Разбира се материалите, които са използвани определят и цената на продукта.

Двулицевите матраци могат да бъдат използвани от всичките си страни, за да се износват по-бавно. Едни от най-модерните и предпочитани са тези, чиято сърцевина може да бъде разместена и твърдостта ще е строго индивидуална в зависимост от личните ви критерии. Вижте тук в магазин Venus.bg следния примерен модел. Двулицев матрак Хибрид Гранде:матрак

  • представяме луксозен матрак „Хибрид Гранде“- двулицев, иновативен с елегантен дизайн;
  • хибридна структура, която съчетава предимствата на микро покет система Pocket Spring, 7-зоново профилирана мемори пяна и хипоалергенен текстил;
  • тялото получава правилна и равномерна опора и си почива добре, благодарение на BodyCare® пяна с висока плътност;
  • покриващият текстил е преминал предварителна антибактериална обработка;
  • двулицевият модел е прошит с обемна вата и полиуретаново фолио, осигурява максимална проветривост.

Качествен продукт, който ще ви позволи да се отпуснете и дълги години да не мислите за нощния си сън.

Как да запазим добрите качества на двулицевия матрак по-дълго време?

Когато направим покупката, трябва да се грижим правилно за нея, защото така по-дълго ще се възползваме от удобството. През определен период от време е наложително да завъртате матрака в различна позиция, за да може да се износва максимално равномерно. Другото важно е да се поддържа добра хигиена в помещението, да не се допуска влага и калъфът да се пере максимално често. Вижте повече подробности за актуалните оферти тук в сайта и изберете подходяща за вашето семейство. Транспортът не бива да ви тревожи, защото той се организира от магазина и е безплатен.

 

About the Author