диван

Кои са най-предпочитаните дивани за дневна?

Един от най-важните компоненти, които изграждат модерното жилище е диванът. Без него помещението няма да бъде толкова удобно и уютно и няма да ви предразполага към приятна почивка. За да откриете подходяща качествена мебел е добре да се насочите към интернет магазините като диван https://www.venus.bg/. Онлайн има много повече нови и интересни модели, от които да изберете. Търсете продукт, който е качествено изработен и ще ви гарантира безпроблемна и дълга експлоатация. Когато инвестирате в нещо подобно, трябва да проучите характеристиките на артикулите много подробно и да определите личните си критерии за избор.

Защо потребителите предпочитат ъгловите дивани?

В последните години голяма част от клиентите се насочват именно към тези модели, тъй като са изключително практични и адаптивни. Те притежават много удобна лежанка, на която може да си почивате или да гледате телевизия в полулегнало положение. Когато се налага подобен диван ще събере доста хора и всички ще са настанени достатъчно комфортно.

Друг плюс на моделите е наличието на разтегателен механизъм, чрез който ще го използвате като място за сън. Функционалност, която не бива да бъде пренебрегвана, предвид маломерните апартаменти, в които много хора живеят напоследък.

Под седалките има допълнителни ракли за багаж, което прави дивана наистина многофункционален. Инвестицията в нещо подобно ще ви спести покупката на редица други мебели. Venus.bg препоръчва – Холен ъгъл Лагуна – 217+155 см., Сив / Бежов:ъглов диван

  • „Лагуна“ е ъглов диван с функция сън с вградени матраци система „Бонел“, трансформиращи го в удобно легло;
  • три възглавнички с цип;
  • ракли за съхранение, под седалката и лежанката;
  • моделът се предлага с лява или дясна лежанка.

Подобен артикул ще се впише в интериора много лесно и безпроблемно и ще ви създаде търсеното удобство и комфорт.

Как да организираме обзавеждането с подобна мебел?

Както знаете мебелите трябва да си подхождат и да бъдат подредени по правилен начин, за да изпълняват точно своята роля. Меката мебел е добре да заема централно място и да е обърната към секцията и телевизора. Обикновено пред нея се поставя холна маса с подходящ размер и форма, които да са удобни когато сте седнали. Ако не разполагате с достатъчно голяма стая, може да поставите дивана долепен до стената в ъгъла и така ще имате уютно местенце за почивка, без да отнема много от пространството в помещението.

Ако изберете по-светли цветове за тапицерията, това ще създаде усещане за по-голям простор и естетика. Моделите, които ще намерите онлайн са изключително разнообразни като дизайн и изпълнение на дамаската, така че със сигурност ще откриете вариант, който ви допада и подхожда на жилището ви.

About the Author