ъглов диван

Как да изберем хубав и качествен диван за дневна?

Покупката на нови мебели винаги е вълнуващо събитие за семейството. Една промяна свързана с интериора, ще подобри настроението ви и ще създаде повече комфорт на всички. Спокойно бихме казали, че най-важният артикул в дневната е диванът, защото на него се настанявате във всеки свободен момент. Ако искате да инвестирате в хубав и качествен модел ви съветваме, да разгледате офертите в сайта https://www.venus.bg/мека-мебел/холови-ъгли. Производителите представят по-малки и по-обемни варианти, което улеснява купувача, който трябва да открие модел с точния размер за своя дом.

На какви критерии трябва да отговаря холният диван?

В момента най-харесвани са ъгловите дивани, защото се вписват в малки и в по-големи пространства. Те обособяват кът за почивка, без да се натрапват, а в същото време предлагат повече удобства. Холният ъгъл има комфортна лежанка, на която може да си почивате или да настаните своите гости, когато това е необходимо. Моделите са много разнообразни и всеки клиент лесно ще намери вариант, който отговаря на личните му изисквания.

Важно е диванът да е с правилни размери спрямо помещението, да се съчетава със стила на секцията и останалите неща в стаята. Това са основните правила при избор на холов ъгъл, затова не ги пропускайте, когато разглеждате характеристиките на изделията. Тези артикули са и достатъчно функционални, понеже разполагат с голяма ракла под седалките и разтегателен механизъм. Ще ви представим един много удачен вариант от каталога на Venus.bg. Ъглов диван Малиция Комфорт Плюс с табуретка – 254+181 см:диван

  • холен ъглов диван и табуретка-ракла „Малиция Комфорт +“ е стилно и комфортно предложение;
  • има и функция сън, здрава зиг заг система от S–образни, безшумни пружини;
  • изработен от дървена конструкция, подсилена с метални рамки, предотвратяващи скърцания, счупвания и несигурност при ползване;
  • моделът се предлага в различни дамаски с антиалергични силиконови влакна.

Модерно предложение, което ще ви създаде необходимия уют и комфорт в дневната, за да си почивате настанени по най-добрия начин.

Защо съвременните механизми правят мебелите по-удобни?

Ако искате да купите холен ъгъл ще останете приятно изненадани от допълнителните екстри, които той притежава. Тази мебел може да се трансформира в голяма спалня, която винаги е полезна в един апартамент. Може да я използвате като основно място за сън или да настанявате свои гости.

Освен това диванът има и голяма ракла под седалките, в която ще поберете спалните завивки или някакъв друг багаж. Многофункционалността на съвременните мебели дава шанс на хората да спестя средства от покупката на прекалено много обзавеждане. Инвестирате в един артикул, а неговите функционалности ви позволяват да го използвате по различни начини.

 

About the Author